INTERPERFECT
NEMZETKÖZI FORDÍTÓIRODA
Kezdőoldal Rólunk Szolgáltatásaink Minőség Árjegyzék Kapcsolat
 
Minőség

Fordításaink minőségét szakképzett fordítóink és anyanyelvi lektoraink biztosítják.

Az elkészült fordítások irodánk belső lektorálási rendszerén mennek keresztül, amely tartalmazza a fordítás helyesírás- és stilisztikai ellenőrzését valamint a formai megjelenés megfelelőségét. Bizonyos szakterületeken - amennyiben az adott fordító egyben jogász, közgazdász, orvos vagy éppen műszaki szakember - az ellenőrzés részben szakmai ellenőrzést is magában foglal, azonban kiemelten fontos anyagoknál - pl. szerződések, publikációk, prospektusok, megjelenésre szánt anyagok - javasoljuk, hogy a fordítást külön lektorálással együtt rendelje meg.

Terminológia

Ha Önnek már van korábban lefordított referenciaanyaga vagy szógyűjteménye, amit szeretne, ha felhasználnánk, mindenkor készek vagyunk egyeztetni Önnel vállalatának specifikus terminológiahasználatát, hogy mindig a legmegfelelőbb szavakkal adhassuk vissza az eredeti szöveg tartalmát és biztosíthassuk az egységes szóhasználatot is.

Szakmai ajánlások

A fordítási munkák során irodánk figyelembe veszi és alkalmazza a Magyarországi Fordítóirodák Egyesületének ajánlásait és a német DIN 2345 szabvány előírásait.

 
   
Állandó kapcsolattartás

A megrendelések felvételétől kezdve munkatársaink folyamatosan tartják a kapcsolatot ügyfeleinkkel annak érdekében, hogy a munkafolyamat során esetleg változó igényeket azonnal közvetíthessük az adott munkáért felelős fordítónak. Ez az állandó kapcsolattartás lehetővé teszi, hogy megrendelőink valóban magas színvonalú és elvárásaiknak megfelelő fordítást vehessenek a kezükbe.

 

KÉRJE AJÁNLATUNKAT!
Hívjon bennünket!Írjon nekünk!
info@interperfect.hu
Tel.: 30/9899-566
Tel./Fax: 75/315-280