INTERPERFECT
NEMZETKÖZI FORDÍTÓIRODA
Kezdőoldal Rólunk Szolgáltatásaink MinőségÁrjegyzék Kapcsolat
 


Munkanyelveink

Jelenleg 34 nyelven készítünk fordításokat nagy nyelvektől egészen ritka nyelvekig, akár idegen nyelvről idegen nyelvre is.


angol makedón
arab mongol
bolgár német
cseh norvég
dán olasz
finn orosz
flamand portugál
francia román
görög spanyol
héber svéd
holland szerb
horvát szlovák
japán szlovén
kínai thai
latin török
laoszi ukrán
lengyel vietnami
   
   

Szakterületeink

 

Különösen nagy fordítási tapasztalattal rendelkezünk a következő szakterületek fordításában:

 
egészségügy idegenforgalom
informatika jog
környezetvédelem közgazdaság
marketing média
mezőgazdaság minőségbiztosítás
műfordítás műszaki fordítások
orvostudomány politika
pénzügyek PR
üzleti levelezés  
 
 

Ezen belül speciális szakterületeink

 
adózás okiratok
alapító okiratok orvosi zárójelentések
anyakönyvi kivonatok pályázatok
banki dokumentumok peres iratok
bírósági végzések prospektusok
bizonyítványok szabványok
cégbemutatók szakdolgozatok
cégkivonatok szakkönyvek
EU szakanyagok számvitel
étlapok szerződések
éves beszámolók szoftver-leírások
gépkönyvek tanulmányok
gyógyszerészet tanúsítványok
hardver-leírások társasági szerződések
HR technológiák
irodalmi művek termékismertetők
jogszabályok törvények
kereskedelem tudományos szövegek
könyvvizsgálói jelentés újságcikkek
közigazgatás üzemgazdaság
megállapodások vállalati jelentések
mérlegek weboldalak
   
 
 

 

Irodánk szinte az összes európai nyelven, számos Európán kívüli nyelven és ritka nyelveken is vállalja szakfordítások készítését.

   

A rövidebb terjedelmű dokumentumokat akár azonnal lefordítjuk, a határidőket mindig az Ön igényeihez igazítjuk.

   

Rövid határidővel elkészítjük hivatalos dokumentumainak fordítását. A fordítást nemzeti színű zsineggel fűzzük össze az eredeti dokumentummal és az eredeti szöveg és fordítás tartalmi egyezőségét igazoló záradékkal és irodánk pecsétjével látjuk el, szükség esetén a fordítást hitelesítjük.

   

A fordításokat az eredeti szöveg formátumához igazítjuk (szerkesztés, képek, ábrák, táblázatok beillesztése) vagy az Ön igényei szerint formázzuk.

   

Az elkészített fordításokat archiváljuk, így ügyfeleink bármikor hozzáférhetnek a korábban lefordított anyagukhoz, de Ügyfeleink kérésére a lefordított dokumentumot akár véglegesen is töröljük archívumunkból.

   

A megbízások teljesítése során tudomásunkra jutott információkat, adatokat természetesen bizalmasan kezeljük, amelyről az Ön kérésére titoktartási szerződést is kötünk.

   

Az elkészített fordítást átveheti tőlünk nyomtatott formában vagy CD-n vagy a kész anyagot eljuttatjuk Önnek e-mailen, faxon vagy postai úton.

      [tovább a szakfordítás árjegyzékéhez...]
       
   

Irodánk elkészíti Önnek hivatalos dokumentumok, cégiratok, okiratok hatóságokhoz történő benyújtásához - például külföldi tanulmányokhoz, munkavállaláshoz szükséges bizonyítványok, anyakönyvi kivonatok, erkölcsi bizonyítványok bármely idegen nyelvre történő hiteles fordítását. A fordításhoz nemzeti színű zsineggel csatoljuk az eredeti dokumentumot vagy annak fénymásolatát és a fordítást az eredeti szöveg és fordítás tartalmi egyezőségét igazoló hivatalos záradékkal és irodánk pecsétjével látjuk el. A fordítást ebben a formában a külföldi hatóságok, hivatalok elfogadják.

   

Idegen nyelvről magyarra történő hiteles fordítás esetén Magyarországon a jelenlegi törvényi szabályozás szerint néhány esetben (pl. anyakönyvi ügyek) csak az Országos Fordító- és Fordításhitelesítő Iroda (OFFI) készíthet hiteles fordítást. Egyre több területen (pl. bankok, bíróságok, rendőrség, egyéb hivatalok) azonban elfogadják az irodánk által készített hivatalos fordítást is. Kérdéses ügyben érdemes előzetesen érdeklődni az adott hivatal ügyintézőjénél, mivel irodánk jóval kedvezőbb díjak és rövidebb határidők mellett készíti el az adott dokumentum lefordítását.

Cégeljárással kapcsolatos dokumentumok (pl. cégkivonat, társasági szerződés, taggyűlési jegyzőkönyv, aláírási címpéldány) idegen nyelvről magyarra történő hiteles fordítására irodánk is jogosult.

[tovább a hivatalos és hiteles fordítás árjegyzékéhez...]
       
   

Vállaljuk az elsősorban publikálásra szánt vagy más fordítóirodák által készített dokumentumok szakmai és/vagy nyelvi lektorálását és szükség esetén korrektúrázását. Lektoraink szakmailag és nyelvileg ellenőrzik a fordítást, a forrás- és a célszöveg összehasonlításával gondoskodnak arról, hogy a fordítás teljes szövege egységes stílust és nyelvezetet képviseljen. Kiemelten fontos dokumentumoknál - például szerződések, publikációk, prospektusok, megjelenésre szánt anyagok - javasoljuk, hogy a fordítást lektorálással együtt rendelje meg.

      [tovább a lektorálás árjegyzékéhez...]
       
       
     

KÉRJE AJÁNLATUNKAT!
Hívjon bennünket!Írjon nekünk!
info@interperfect.hu
Tel.: 30/9899-566
Tel./Fax: 75/315-280